Cetvorosoban stan Pantelej kod Niteksa

Šifra nekretnine : 1541

Prodaja 131.000 € - Stan
127 m24.0 SobeTA  Štampaj
Lokacija: Pantelej novogradnja Telefonskih linija: 1 

Komforan cetvorosoban stan 127m2, novogradnja, (nema povraćaj PDV) kod Niteksa, na I spratu zgrade bez lifta. Struktura: dnevni boravak, kuhinja posebno, trpezarija posebno 2 spavaće sobe ( WC u spavaćim sobama), veliko kupatilo sa hidromasažnom kadom, terasa, vrhunska italijanska sanitarija (hatrija) aluminijski rebrasti radijatori, stolarija drvo-aluminijum, podovi od granita, mogućnost grejanja na gas, priključak za struju 25 kw. Vlasnistvo 1/1.

Politika poslovanja Agencije za nekretnine “LIBO” jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tačnu lokaciju, već približnu lokaciju nepokretnosti. Zakazivanjem terena sa našim agentima bićete upoznati sa tačnom lokacijom nepokretnosti, pri čemu agencija ne snosi odgovornost ukoliko je Vaš lični utisak da lokacija navedena u oglasu ne odgovara lokaciji na terenu.Trudimo se da budemo što precizniji u opisu nepokretnosti, prikazu slika, tehničkih karakteristika stana kao I cena, Međutim, ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez propusta, kako u pogledu tehničkih grešaka, opisa karakteristika, tako i cena, niti garantujemo da su sve nepokretnosti dostupne za kupoprodaju / zakup. Agencija “LIBO” nekretnine zadržava pravo da promeni sadržaj ovog oglasa i cene navedene na oglasu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja.
“LIBO” nekretnine-agencija ne snosi odgovornost za promene cena koje mogu da nastanu u svakom momentu od objavljivanja oglasa, niti garantuje tačnost istih. Veoma čests lučaj u praksi jeste da vlasnici ne obaveštavaju ažurno posrednika o promeni cene.
Napomena: Pre razgledanja nepokretnosti u obavezi smo da od klijenta pribavimo fotokopiju lične karte, u skladu sa Zakonom o spečavanju pranja novca i finansiranju terorizma - Član 7. I Član 17. st.6. Molimo klijente za razumevanje u tom pogledu imajući u vidu da ukoliko ne utvrdimo identitet klijenta možemo da snosimo Zakonske posledice od strane tržišne inspekcije. Takođe, po Zakonu o posredovanju u obavezismo na zaključenje Ugovora o posredovanju sa klijentima.
Za vise informacija kontaktirajte Agenciju LIBO NEKRETNINE NIS, na telefone 065/222-3922, 065/3303 703, 065/8833-446, 060/7513-377, Reg. Posredika broj 495

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Alu stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Interfon

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Trosoban stan kod Niteksa Pantelej

3.0 | 134m2 | 137.000 €
Komforan 3,0 stan 134m2, novogradnja, (nema povraćaj PDV) kod niteksa, na II spratu zgrade bez lifta, struktura: veliki salon (dnevni boravak, kuhinja i trpezarija izjedna) 2 spavaće sobe, mini spa (kupatilo sa hidromasažnom kadom, stolarija drvo-aluminijum, zidovi Sahara, podovi od granita, mogućnost grejanja na gas, priključak za struju 25 kw. Vlasnistvo 1/1. Politika poslovanja Agencije za nekretnine “LIBO” jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tačnu lokaciju, već približnu lokaciju nepokretnosti. Zakazivanjem terena sa našim agentima bićete upoznati sa tačnom lokacijom nepokretnosti, pri čemu agencija ne snosi odgovornost ukoliko je Vaš lični utisak da lokacija navedena u oglasu ne odgovara lokaciji na terenu.Trudimo se da budemo što precizniji u opisu nepokretnosti, prikazu slika, tehničkih karakteristika stana kao I cena, Međutim, ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez propusta, kako u pogledu tehničkih grešaka, opisa karakteristika, tako i cena, niti garantujemo da su sve nepokretnosti dostupne za kupoprodaju / zakup. Agencija “LIBO” nekretnine zadržava pravo da promeni sadržaj ovog oglasa i cene navedene na oglasu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. “LIBO” nekretnine-agencija ne snosi odgovornost za promene cena koje mogu da nastanu u svakom momentu od objavljivanja oglasa, niti garantuje tačnost istih. Veoma čests lučaj u praksi jeste da vlasnici ne obaveštavaju ažurno posrednika o promeni cene. Napomena: Pre razgledanja nepokretnosti u obavezi smo da od klijenta pribavimo fotokopiju lične karte, u skladu sa Zakonom o spečavanju pranja novca i finansiranju terorizma - Član 7. I Član 17. st.6. Molimo klijente za razumevanje u tom pogledu imajući u vidu da ukoliko ne utvrdimo identitet klijenta možemo da snosimo Zakonske posledice od strane tržišne inspekcije. Takođe, po Zakonu o posredovanju u obavezismo na zaključenje Ugovora o posredovanju sa klijentima. Za vise informacija kontaktirajte Agenciju LIBO NEKRETNINE NIS, na telefone 065/222-3922, 065/3303 703, 065/8833-446, 060/7513-377, Reg. Posredika broj 495
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Novogradnja u blizini pantelejske crkve

3.5 | 81m2 | 121.500 €
u prilici smo da vam ponudimo izuzetno funkcionalan stan u novoj zgradi koja se zida u blizini pantelejske crkve. Stan se sastoji od dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinja, 3 spavaće sobe, hodnik, wc,kupatilo, terasa. Završetak radova je maj mesec 2025 godine. Postoji mogućnost kupovine u 3 rate gde bi cena bila 1550e/m2 i putem stambenog kredita po ceni od 1600e/m2, ima povraćaj PDV-a, Za više informacije pozvati:065/222 3922,065/883 3446. Libo agencija upisana u registar posrednika pod brojem 495
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

troiposoban stan u novoj zgradi

3.5 | 94m2 | 109.000 €
stan je u novoj zgradi i nalazi se na I spratu stambene zgrade bez lifta, po strukturi je troiposoban: dnevna soba sa kuhinjom, 3 spavaće sobe, hodnik, kupatilo, WC,ostava, terasa. za više informacija pozvati: 065/222 3922,065/883 3446. Agencija Libo upisana u registar posrednika pod brojem 495.
Detaljnije